Крафтовий шоколад — це мистецтво створення чарівних смакових переживань, яке починається з натуральних какао-бобів та завершується вашими неперевершеними враженнями. Ми у SoYKa пишаємося процесом виробництва, який дозволяє нам донести до вас справжній смак та аромат найкращого крафтового шоколаду. Розгляньмо кожен етап цього захоплюючого шляху:
- Ми починаємо з ручного відбору вже ферментованих какао-бобів, усуваючи пошкоджені боби, гілочки й камінчики, щоб забезпечити високу якість нашого продукту.
- Особливий режим обсмаження при низьких температурах допомагає підкреслити аромат і смак какао-бобів, надаючи шоколаду неперевершений смаковий букет.
- Ми дробимо та очищаємо подрібнені какао-боби від оболонок під назвою какао вела, з якої можна заварювати “шоколадний чай”, створюючи продукт, що надихає на нові смакові експерименти.
- За допомогою меланжера з гранітними жорнами ми перетираємо какао-крупку разом з необхідними інгредієнтами до однорідної гладкої консистенції протягом 48-72 годин, залежно від рецептури, забезпечуючи текстуру та смакові якості.
- Ми коншуємо шоколад, щоб наситити його киснем і позбавити від зайвої гіркоти, надаючи продукту більш гладку і виразну смакову палітру.
- Щоб краще розкрити аромат і смак, ми дозволяємо шоколаду визріти протягом 14-30 днів, залежно від виду.
Після всіх цих етапів ми темперуємо шоколад і розливаємо його в форми, створюючи плитки з найкращим смаком і текстурою. Даємо плиточкам шоколаду 6-12 годин, щоб кристалізуватися. Готовий смачний та ароматний продукт ми пакуємо з любов’ю.
Наш процес виробництва — це поєднання технології та мистецтва, яке дає можливість
подарувати вам справжній смак крафтового шоколаду. Якщо в захваті від наших продуктів, значить ми досягли своєї мети. Оберіть наш крафтовий шоколад і насолоджуйтесь унікальними смаками й ароматами та справжніми корисними властивостями.